Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...en liten utforskande text <br>utifån vad jag i dag <br>tänker om den lite envisa och frågvisa titeln...<br>Blir den nöjd nu måntro?<br>


Vad som växer upp ur längtan

Öppna dina tavlor
du har i drömmarna
de som saknar ram
glöm inte den enklaste skiss

Radera alla linjer och punkter
sök det labyrintiska
de vilsamma och tilltrasslade
Sök doft och krypterade meddelande

Trygg och vilse i det okända
Sök i hyllor i avsatser
sträck dig upp mot snöklädda bibliotek
även om en örn kan spåra upp dig i dina steg

Jag kan hämta upp dig
jag vet nu var du gömmer dig

Läs några rader av en text
och ta mig in dina verser
Lyssna på din röst
härska och behärska alla element

Spräng in
in i det minsta
i ditt inre
Rulla ut
fram med våld och kraft

Jag kan hämta upp dig
jag vet nu var du gömmer dig




Fri vers av Jastproject
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-14 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject