Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barndomens trygghet kan vara en stängd dörr såväl som en öppen, ett kramdjur att trycka sig tätt intill och en önskan om att få somna med lampan tänd, trots att någon kanske för bara litet sedan läst en saga eller två med lugn och vilsam röst


Tryggheten är ibland bara alltför långt borta









...det lågmälda knastret
av bildäck mot
grus då bilen

som i slowmotion
tar sig fram
på uppfarten efter

allén, till den
närmast enorma byggnaden
vilken påminner om

gamla slott och
herresäten, är ett
av de få

ljud som ännu
får mig att
känna ett lugn

bortom skräcken inombords
för att det
överallt finns monster...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-14 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP