Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...nu i gryningen, i den tidiga förmiddagen <br>känns en del tankar befinna sig så väldigt avlägset<br>och än så nära... <br>


Frost i luften

Öppna din dörr
krigare Orion

Dominant i
stjärnklar natt

Det är frost i luften
En blek rökpelare dansar ur våran mun
över det stjärnklara
över det frostvita

Det var runt, det var bara runt, ett varv
kring där jag bor
trots det
befann jag mig i Saharas öken
omsvept av vind
i utsikt över gyllengul oas.

Och det var där jag bjöd dig
på en skopa vatten.
Det var där vi drack
ur våra kupade händer.

I natten under stjärnorna bakom ryggen av beskyddare.
Dominant i vår stjärnklara svarta natt.




Fri vers av Jastproject
Läst 387 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-15 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject