Det är ENDAST de som tror på och har tagit emot Jesus som kommer till himlen. Om det är fanatism att hävda detta så var JESUS SJÄLV fanatiker." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är ENDAST de som tror på och har tagit emot Jesus som kommer till himlen. Om det är fanatism att hävda detta så var JESUS SJÄLV fanatiker.


HÖGSTA FRIHETENS LOV

den högsta formen av frihet

jag någonsin kommer att nå

är friheten hemma i himlen

där alla de frälsta ska stå

där hemma ska lovsången fylla

Guds tronrum i all evighet

när Konungarnas Konung hyllas

i härlighet och majestät

jag glömmer jordlivets plågor

och lidandet finns inte mer

där finner jag svar på de frågor

som härnere huvudbry ger

LARZ GUSTAFSSON    15/2 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-15 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP