Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


AV BARA NÅD

dessa vindpiskade vidder
detta stormhärjade hav
som jag nu får färdas på
tills jag lagt ned min vandringsstav
detta ökenhjärtas trängtan
efter ashram och retreat
denna vilda, vackra längtan
som har fört mig ända hit

strålar från den morgonstjärna
som vill vara hjärtats ljus
lyser liksom en lanterna
uti jämmerdalens grus
jag ser lägerelden brinna
jag ser stekt fisk på min strand
hit når aldrig någon kvinna
hit når bara Herrens hand

LARZ GUSTAFSSON
080118




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2009-02-15 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP