Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Va bra

Vi är så vackra
när solen
är i ögonen

Inga moln
kan
fördunkla
våran hinderslösa
optimism

Fan va
bra




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 330 gånger
Publicerad 2005-09-02 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan