Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårsmält

 

 

Orden

är inte stora,
men väl värda
att mötas med respekt
i sin kalla tydlighet.
Få den tid
de behöver
att mogna, landa i nya bilder,
till en och annan rad
av fortsatt lycka.

Deras avsikt, komna ur dig,
har aldrig varit att dräpa,
mer ett försök
att leva
utöver förmågan,
ej att släcka lågan,
bara få vara med
med det du har.

De är dina ord,
inte så stora men väl värda
att mötas, skötas om
för vad de är: kantiga och värdefulla.

Där återstår
att även jag
förmår smälta dem
innan jag
kan dricka

av dina insikter.

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-15 21:33



Bookmark and Share


  Kristina Olsson
jag gillar detta. tänkvärt!
2009-02-16

    Maria Malm
Javisst ska orden mötas med respekt! Ibland behöver man tid på sig att smälta vissa ord..snyggt
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt