Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst...

Hör du att jag skriker när min mun är stängd?
Ser du att jag våndas när min kropp är lugn?

Hör du mig? Ser du mig?

Jag undrar...

Känner du mig?




Fri vers av Fijona
Läst 485 gånger
Publicerad 2005-09-02 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fijona