Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Föreställningen går liksom på spår, tidsenligt, och varar i 20 sek. i bytet.


Vardagsteater

 

 

Hej du damen
på ytan av vår vardag.

Varför vädrar du vingar,
vänslas med ditt ego.

Varför passerar du oss,
silar dig genom görandet.

Varför lägger du inte hand
över dina poserande tankar.

Varför säger du inte hej.

Varför tvingar du dig
förbi oss,
säg...

Och jag frågar mig
varför,
varför skulle jag
vara bättre...

 

Hej du damen
på ytan av vår vardag.

Vi flödar vidare
tills nästa tanke,

landar i andra ögon,
och vi ler kanske
tills stunden mognat.

 

Hej du damen
på ytan av vår vardag.

Teaterföreställningen fortsätter
imorgon.

 

VH 06.30

Akt 2

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-15 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt