Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Envis jävel




- Jag är mannen i huset
det är jag som bestämmer

sa han full av tillförsikt


precis


när jag stängde dörren bakom mig




Övriga genrer av Havanna
Läst 538 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2009-02-16 19:39



Bookmark and Share


  Quasimodo
En härlig vändning som lockar till skratt, tack!!
2010-05-21

    imnotfinished
haha, får nog ta och bokmärka den här!
2009-10-05

  Caprice! VIP
Haha - där fick han! Tjusigt!
2009-10-04

  Micael Axelsson
Haha! Kom på mig att skratta högt och länge vid dessa rader.

Kom att tänka på min mamma och pappa, när de i mina unga år ännu var ihop... och det är lätt att vara stursk då det finns en dörr emellan. Oavsett vem som är på andra sidan
2009-02-17

  blackandwhite333
Perfekt. Appålder. Få ord som säga mycket.
2009-02-17

  Lennart Bång
hahaha, snyggt!
2009-02-17

  Nasrin
VACKERT!!!!!!!!
2009-02-17

  Maria Natasja
Utomordentligt bra!!!! Bokmärker!
2009-02-16

  ~Hope~
haha... jag gillar när man får fram en hel scen med bara få ord!
2009-02-16

  Suzy med punkterna
Snyggt!
2009-02-16

  Måna N. Berger
*fniss*
2009-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna