Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå för sina val





Lägg ditt
öde
i mina händer
sa han
och då
andades hon ut
och slutade tänka
sedan
skyllde hon
på honom
när allt
gick fel




Fri vers (Fri form) av Havanna
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-21 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna