Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden




Framtiden
är kanske
mer väldig
än jag tror
är det därför
förändringarna
sliter och drar
i mig
för att
göra plats
åt
något större




Fri vers (Fri form) av Havanna
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-08 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna