Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skulle bara veta...

 

 

Kanske
sitter jag
och blåser liv
i gamla minnen,
hoppas att Merkurius
skall dyka upp
på Tradera.

Kanske att kaffekokaren
vet vad den skall göra
klockan fem,
för att få mig att le.

Kanske sitter jag
och andas önskningar
fast i ett skruvstäd.

Kanske, eventuellt
är jag förankrad,
vet...

 

Kanske
kan lekfullheten
ge mig svar

Jag väntar, njuter och ler,

 

kanske...

 

 

 

Det skall du bara veta

Jag gör det

ser...

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-17 00:00



Bookmark and Share


  firefire
Spännande...
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt