Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kalle

jag tänker på dig
varje dag.
du finns i min närhet
jag förnimmer dig direkt
du finns här hos mig.
det gör mig varm i hjärtat och i själen .
när jag tänker på dig.

du var min bror
du betydde så mycket.
du fanns alltid där.
saknade är så tung och stor.

tiden går sin gilla gång dagar blir till år
men du finns alltid vid min sida.om det är höst ,vinter eller vår

jag älskar dig så mycket att mitt hjärta går isär
jag är så lycklig att jag kan känna din närhet
då vet jag att du är här,
jag älskar dig kalle




Fri vers av satu_
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-17 19:05



Bookmark and Share


  samri
åhhh alla kännslor på en gång ....fin
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

satu_
satu_