Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har lärt mig allt jag kan.

Han brukade säga att jag var för ung för att förstå.
Att jag inte hade erfarenhet av livet.

Jag säger att han är gammal.
Att han inte hänger med i tiden.

Det kanske gör lika ont.
Nu som då.

Förlåt pappa.




Fri vers av Tina-sol
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-17 20:58



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Gott är att förlåta och pappor förstår nog en del men inte allt.
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol