Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för mig, för att hålla minnet färskt


kärleksfulla skämt


Emellan kyssarna
I mitten av dem
Samtidigt
Tittar vi på varandra

Du smeker min kind
För att föra dina fingrar längs min hals
Över min mage
Där fingrar blir till hand
Och ett stadigt grepp om min midja

Vi pratar gaddning
Som din
Och min
Som inte har med varann att göra
Om nästa

’Det ska va en där’
Jag lägger två av dina fingrar vid mitt höftben
Mellan mage och kön
Du kysser

’Vad ska det betyda,
Välkommen in?’
Du kysser
’Den här vägen?’
Du kysser igen, skrattandes
’Nej,
Pappas flicka’
Du bryter ihop
Detta leende
Detta skratt

Du gör mig knäsvag liggandes




Övriga genrer av m.ricknell
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-17 22:02



Bookmark and Share


  LePenseur
Ja, ännu en härlig en. Hela första stycket är underbart, och det hela avslutas med en rad som borde up på wall of fame någonstans. Du gör mig knäsvag liggandes.. wow.
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell