Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.




Du, tar andan ur mig

varje morgon,
innan varje natt som kommer.

Där, i vår bubbla,
i vår bur
lever vi i kedjor

lever vi i lugn.

Du föder mig,
tömmer mig

på allt jag behöver,

på allt jag aldrig ville ha.

Du är livet.
Du är min orsak,
vilja,
att varje dag vakna up.
Du är min framtid,
min dom.

Du,
är allt.




Fri vers av m.ricknell
Läst 449 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-01 19:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell