Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naken




i vitt, tunt, tyg
strypandes en midja
ryggen iklädd
håret, lågt, igen
gröna ögon
stirrar
vaksamt väntandes



hjärtat



vilande, i höjda
blöta, händer



röda



utan, namn
utan titel
mening




tom





redo,







så jävla klar


















Fri vers av m.ricknell
Läst 585 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-02 23:37



Bookmark and Share


  blaite
Så bra och så vacker
2014-03-17

  peter markurth
mkt fint
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell