Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ultramaskinellt.

I begynnelsen föll berlinmuren.
Maskiner industrier ett vagt slumrande i mitt hjärta mina lungor.
Ljud som sätter min ryggrad i rullning som gör mig till ett hav - böljande odödlig.
Mekanik mekanik mekaniskt och någonstans på vägen förlorades allt som var mjukt.
Bulldozrar mot betong nej nej nej det går aldrig det kommer aldrig gå det går aldrig.




Fri vers av Butitsnotyugoslavia
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-18 07:22



Bookmark and Share


    Spontan
Ord som både väcker känslor och förnimmelser av avlägsna monotont ekande ljud. Härligt.
2009-05-18

  Larz Gustafsson VIP
En -ism ersätter en annan. Ett politiskt system avlöser ett annat. Båda är ruttna och människofientliga. Kapitalismen har dock den fördelen att den i allmänhet medför yttrandefrihet och demokrati. Åtminstone i vår del av världen.
Själv hyser jag emellertid inga illusioner om något politiskt system eller någon ideologi. Eller om människan.
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Butitsnotyugoslavia
Butitsnotyugoslavia