Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forsätt kämpa

             

Ni tar bort våra hopp, dags att sluta le

Världen blir kallare , snart finns vi inte mer

Vi sitter kvar och vänta på ett svar

Ni snackar mycket, finns det nån sanning kvar?

Var man än ser, finns det  finns det människor som försöker at sig upp

till toppen mer

Tävla om att ta sig upp och aldrig falla ner

Livet förblindar,jag vill inte vara kvar i mörkret mer

Försöker att  klättra mer och ge läpparna ännu en chans att le

 Är livet slut här heller ha den mer att ge?




Fri vers av Joelle
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-18 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joelle
Joelle