Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är du offer nu?

Skjut dina skott
Mörda dina offer
Du kan ej betala dina brott
Dina drömmar  kommer att försvinna en och en och ditt huvud kommer att vara färgad till grått
Tanke på drömmar och skratt som du ha tagit bort
Ingen natt resten av ditt liv kommer du att kunna sova gott
Med tanke på alla liv du ha tagit bort  situation som du ha gjort svårt.
Kommer inge att godta ditt förlåt!




Fri vers av Joelle
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-18 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joelle
Joelle