Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortglömda värderingar



Bland sockersöta snårstigar,
där kärleksförklaringar klottras i skithusbåsen,
och alkohol avgör när känslor ska födas och sina,
undrar jag,
vart meningen tog vägen.




Övriga genrer av m.ricknell
Läst 326 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-19 00:42



Bookmark and Share


  peter markurth
bästa jag sett av dig,säger mycket.
2009-02-19

  horsepower
Meningen finns dagen efter, där ångesten tar över och förnuftet segrar, om dessa två saker kan ses i en förvrängt harmoni, så finns det en chans
2009-02-19
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell