Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är jag?

Vad är jag?

Stark och vacker som en diamant? Lika värdefull och hållbar?

Skör som kristall?

Kall och hård som granit?

Pålitlig som en gammal knalle av gråsten eller föränderlig som sand?

Sorglig som sliten asfalt i en by ingen längre bebor eller bryr sig om?

Varm och glädjande som en solvarm stig som doftar av barr?

Är jag en rund sten slipad av varsamma vågor, eller en bit av en vindpinad strand?

Vem är jag och vem vill jag vara?

Vill jag vara?

Vill jag verkligen?




Övriga genrer av Månika
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-19 23:35



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Man är ingenting och allting!
Man är det man själv tror,
och det som andra känner.
Ibland är man hård som
diamant, ibland skör som kristall.
Och det är den fantastiska
blandning som gör oss till
människor!
Kram
Carl-Erik
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Månika