Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Close your eyes

Jag är så trött.
Trött på verkligen allt.
Människor som klagar och är negativa, allt fel som händer.
Varför kan det inte finnas mer glädje i livet?
Ibland önskar jag att jag bara kunde fly här ifrån bara i några timmar, till ett ställe där det inte finns någon människa bara jag och min musik. Ett ställe där bara jag får existera, ingen kan klaga på felet jag gör, hur jag ser ut, inte något.
En sak jag verkligen inte fattar, varför får man inte vara sig själv runt många människor? Man borde få bli accepterad för vem man är eller för hur man ser ut, Jag får höra något varje dag, Vilket egentligen inte gör mig något, men jag börjar bli smått trött på det. Snart ska jag låsa in mig i mitt rum och bara vara med mig själv, spela musik så högt jag vill, sjunga hur mycket och hur länge jag vill bara njuta av att inte se någon människa och inte höra någon förbannad kommentar.




Övriga genrer av AppleBlossom
Läst 357 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-20 22:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra, gå din väg och skit i vad andra tycker !
Din text säger så mycket !
2011-11-18

  Lars E Jönsson
Close your eyes, så börjar en Beatles melodi. Känner igen mej i din text, kanske skulle du sätta musik till orden. Gillar texten
2011-11-15

  Olof Lagerhorn VIP
Du lyckas föra en stark känsla i hamn, med ett resonemang som bär hela vägen. Jag kan känna igen mig. Man älskar människorna och sig själv, för man är ju människa.
2009-02-20

    Olives
om man hade kunnat stänga in mej ensam fast med sällskap hade jag nog stängt in mej med dej. vi tycker likadant, hopplösheten i allt som händer. Mycket bra skrivet! Vi knske tillochmed har samma musiksmak:)
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

AppleBlossom
AppleBlossom