Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma gamla liv

Vill lämna mitt inrutade liv
som äter upp mig sakta men säkert
och tröttar ut mig totalt
för inget inspirerar längre
utan bara samma sak hela tiden
jag längtar efter spänning och äventyr





Fri vers av AppleBlossom
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-21 01:10



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Hur bra som helst tolkar du mångas längtan med få ord
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

AppleBlossom
AppleBlossom