Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mamma, jag har oftast viljat skriva något fint till dig men jag tycker det är så svårt att formulera saker med ord. Istället ger jag dig tusen pussar och kramar om dagen, och säger jag älskar dig en miljon gånger om.


Mamma, jag älskar dig!


Mamma,
Du är den absolut finaste människan jag vet, både inne och ute. Ditt hjärta är stort och fylld med kärlek. Jag är evigt tacksam att du aldrig har gett upp på mig och Daniel, att du alltid har kämpat för oss, att du gjorde våran barndom så ljus och glad med din underbara kärlek. Att även fast du varit ledsen så visade du det aldrig, för du inte ville göra oss oroliga. Ibland så känner jag mig så dum och naive att jag inte fattade då vilken smärta du gick igenom. Jag är tacksam att du visat vara en sån sann och ärlig människa till mig, att jag vet att jag alltid kan lita på dig och att du aldrig gjort mig besviken. Jag är också tacksam att du alltid står upp för mig och är på min sida, att du alltid omvandlar mina dåliga dagar till glada bara jag ser dig. Om det bara fanns mer människor som du, då hade världen varit en sån underbar plats. Jag skulle inte kunnat önska mig efter någon bättre mamma. Du är min förebild och min bästa vän. Mamma jag älskar dig med hela mitt hjärta!




Fri vers (Fri form) av AppleBlossom
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-14 08:15



Bookmark and Share


  mare VIP
Så klart att det ska vara :

Love you forever !!
2012-10-14

  mare VIP
Jag har inga ord...vilka vackra ord
du skriver till mig...älskade barn,
du är en fantastisk människa !!
Tack från djupet av mitt hjärta
tack för att du uppskattar mig så,
tack Melissa, du är så fin emot mig
med dina SÅ fina ord...jag bara tar emot,
och bevarar orden för evigt !!
Du, och Daniel är mina finaste skatter
oersättliga, och jag gör ALLT för er !!
Därför att jag ÄLSKAR ER !!!!!!

Love you förever mamma


2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

AppleBlossom
AppleBlossom