Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG GÅR MOT VÅR VART JAG GÅR

vacker som en sommardag

jag inte upplevt än

härbärgerar välbehag

precis som sommaren

du är ett mirakel byggt

av himmel, solsken, hav

underbart skulpterad med

det unikum Gud gav

märket på din jacka

vittnar om engagemang

i din ålder brann jag för

en rödare falang

röda rosen lyser som

ett välbekant emblem

tänker på hur jag gick på

fast jag var mer extrem

du har mildhet målad

över dina ansiktsdrag

och i övrigt osminkad

förgyllde du min dag

LARZ GUSTAFSSON    090221




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-21 17:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet......
2009-02-22

  Suzy med punkterna
Vackert
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP