Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske har jag lagt ut den förut, isåfall är det inget nytt för dig, eftersom jag skrivit det någonstans redan förut så är det iallafall redan gammalt för mig och därför ingen hemlighet längre (text uppställd med långa mellanrum tas ofta för poesi...


Något litet om hemligheter







...det här med att allt nytt

skulle vara nytt


är nytt för mig



jag trodde att just nyheter

var sånt som var nytt


just när det hände




när det väl kommer ut

bland folk är det redan gammalt


köp en splitt ny bil i en butik



som säljer bilar

i samma stund som du kör därifrån


är den begagnad




men jag har en ny het för dig

det är förstås en hemlighet


om jag berättar




är det varken nytt

eller hemligt längre...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-21 22:02



Bookmark and Share


  Hans Christian
Den var kul att läsa. Tack för det.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP