Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pantade

Dom var pantade
allihopa,
37.50
stod det
på kvittot




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 233 gånger
Publicerad 2005-09-04 18:36



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
lysande!
2005-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan