Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misshandlad

misshandlad själ.
hur hårt kan man misshandla en själ?
riktigt hårt.
man kan umgås med dem man känner att man inte borde umgås med.
man kan göra saker som man känner att man inte borde göra.
man kan göra folk arga på en.
hur lagar man en misshandlad själ då?
jag har ingen aning.




Övriga genrer av Reimers
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-22 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reimers