Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

vad var det?
är det nån i mörkret?
"hallå?! är det nån där?"
jag tänder lampan, det är ingen där.
jag tar upp en bok som jag läst så många gånger.
jag läser tills jag slukas av drömmens värld.
det är en dröm om solsken, vänner och kärlek.
en lycklig dröm.
men solen går i moln, vännerna försvinner och kärleken blir till hat.
skuggorna kommer, jagar mig.
jag blir förlamad, ja kan inte göra någongting.
jag vaknar i mitt rum.
lampan är tänd och boken ligger slängd på golvet.
jag sätter mig i sängen och bara tittar.
jag kan inte somna.




Övriga genrer av Reimers
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-22 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reimers