Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

nacken är bruten
hjärnan är mosad
hjärtat är krossat
men själen den lever, den lider.




Övriga genrer av Reimers
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-03 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reimers