Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brödbakandet är helt klart eftersatt i hemmet numera och om båda makarna är i köket samtidigt får de både sällskap och glada tillrop som uppmuntran.


Något litet om hushållssysslor






-Kan vi inte prova någon ny ställning? Frågade hon.
-Jovisst. Svarade han. Ta av dig allt utom förklädet.
Fortsätt sedan med disken så tar jag dig bakvägen.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-22 21:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
du vet väl varför konditorn inte har körkort?
jo, för han sitter jämt i baksätet...
2009-02-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! En akt, som
kunde gjorts
bättre för båda
t e x att de lagt
sig i en baklåda!
2009-02-22

  Suzy med punkterna
;=)
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP