Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...kärlek till kärleken...


Det sjungande rummet

Sluter mina ögon
öppnar min låga
faller in in i din närhet, det nära in i en gemensam andning

Och den bär oss iväg bär in
och är slingrande, låter de längtande vila

I det pulserande, det som växer
där vi är och leder oss ut
in på vår egen nakenhet

Där i det sjungande rummet
vaknar vinden, öppnar upp dörrar

Vi faller in, in i vår egen nyfikenhet
följer med en ström
i vågens översköljande, den i evighet så rullande

Den så i enighet så vilande
den i det sjungande
med våra hemligaste drömmar i sin famn




Fri vers av Jastproject
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-22 21:48



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
vacker poesi..

med melodi till.

Applåder!

Du håller hög kvalite på dina dikter.
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject