Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...kärlek till kärleken....


Med slutna ögon

Överfallen av det
ljuvligaste och med din
hand i nacken
öppnar sig ett nytt fönster
smygande och långsamt.

En vind vaknar, omsluter sig
med mig
Den som har viskat
och gett mig ledtrådar i mitt öra i det dunkla
styr nu
mina osäkra steg.

I ett nyfiket
uppvaknande
i mina ögon
i daggvåt spindelväv
dansar min blick mellan daggdropparna

Nu i det försiktiga
dricker jag dina tankar
med mina händer
och med mina slutna ögon




Fri vers av Jastproject
Läst 470 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-22 22:08



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Jastproject!

Ja, det var en ljum och vacker vind som städade upp... Hälsar vännen Fredrik
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject