Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusioner

Tyst viskar vi små ord
tillsammans låter
så bra

När jag somnar ikväll
eldar ni upp min själ
Förenat med era fingertoppar
torkar jag mina tårar
tryggt

För vi värmer
våra hjärtan
öppet med
en glöd
av renaste
Kärlek.

Jargång




Övriga genrer av Matilda Tinér
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-23 00:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
en helt okej text, men jargong är den rätta stavningen
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Tinér