Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur att vi är utav plast

Solen skiner sina
strålar genom moln
och bakom regn.

Bilar tutar på alla
idioter som inte kan
köra bil.

Mamma andas sin luft
och tvn för sina
pliktskyldiga oväsen.

Världen är på riktigt
fast illa behandlad,
inuti.

Maskäten och tömd
på sin godhet.




Övriga genrer av Matilda Tinér
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-25 18:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Liksom människan.
Ormstungen t o m.
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Tinér