Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Everything

Jag förlorar allt det som håller mig fast i ett leende
Allting som vill vara ett värde i min verklighet
Går sönder.
Hur mycket lim jag än tar så faller det alltid isär
Alla metoder krasas med ett högljutt skrik
Med all kraft jag någonsin skapat inom mig
Reser jag mig upp och tar tag i dig
Försöker få dig att stå
Ger dig mina ögon
Visar hur vacker du är
Hur mycket du är
För mig

När du slår omkull mig
Ser mig falla
Förstår du inte då?
Att vi är varandra
Vi är kraften som får
Oss upprätthållna

Utan dig
Faller jag.




Fri vers av Matilda Tinér
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-14 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Tinér