Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februari-haiku XIV

Lycklig den som hör
genom vinterfrost och snö
talgoxen fila


På var sin sida av talgbollen
pickar blåmesen och talgoxen -
snön faller.




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-23 13:03

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
trevlig.
2009-02-23

  Björn Nilsson VIP
Jag hörde talgoxarna fila frenetiskt på Långholmen bland snöhöljda träd och buskar för en stund sedan. Tror nog att de börjar jaga fram vårkänslorna! Och det lät riktigt trevligt,
2009-02-23

  Berit Robin Lagerholm VIP
vacker
2009-02-23

    Madeleine Ågren (Maduska)
Din februari-serie är charmig och trevlig! Tack!
2009-02-23

  Janis Karlsson
Vilken trevlig påminnelse om livet där hemma, tack!
2009-02-23

    Maria Malm
Februari-lycka.
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP