Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springer gärna


Springer gärna
snubblar ofta,
fördjupningar
har jag sett.

Hoppar mycket
ramlar ibland,
ser sprickor
i svartis, en rand.

Ler genom dagen
gråter ofta
hålen
av tårar fylls.

Springer gärna
njuter ofta,
så fort jag bara kan.
Jag vill!

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-23 13:14



Bookmark and Share


  Margithe VIP
Talar sitt språk om vandringen i livet, om njutning och om sorg
2009-02-26

  durr
däri finns ett barnasinne
2009-02-23

    Maria Malm
Springer man, snubblar man lättare, men njuter man av springandet, så får man stå ut med snubblandet.
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt