Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten betraktelse av ett möte i en skogsvarm slänt, en varm sommardag.


Längtande vägvisare

Ett jordskred tar sats
rumlar runt och för varje varv
trycker den sig ner
djupt ner i den
glödgande underjorden

Om en stund
Det kommer att släppa
De längtande
en grindvakt och vägvisare
står och vakar vid vägen som leder oss ner

Mellan klippblocken
tar sig en fjäril fram mellan det uppskjutande och vassa
tar sig över en vackert målad skattkarta

Ta mig över backkrön där en kalkstensbelagda väg leder in oss in
i kvällen
i den sommarvarma skogen

Det ekar i den gamla jordens ihåligheter
Jag vill ut
jag vill ta mig ned, iväg
jag vill ut




Fri vers av Jastproject
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-23 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject