Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här ges exempel på verkligt konstnärlig poesi, orimmad som skinka men ack så begärlig för en den näpna konnäsören...


Rakel funderar i natten







'jag tycker det är rysligt illa
att frimärken är
i det närmaste tandlösa numera

dessutom är det ett oskick
att de inte har valörer heller

när man vill glädja någon
utomlands boende samlare, vän
eller bara en släkting vilken som helst...

någon annans
än blott min, kanske'




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-24 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP