Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oavsiktlig ordvits när jag försökt mig på att minnas själva andemeningen i det uttalade på en fest sent en midsommar någonstans ute i Nacka


Som en polis jag kände en gång sa till en kollega sådär i förbigående





Jag önskar jag visste vad kärlek är
ibland tappar jag minnet
men mest förlorar jag humöret

jag vet en som tappat sina pengar
som först sålt sin själ för dem
och som sedan trampat för djupt i smöret




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-24 00:24



Bookmark and Share


  UllaBritta
Hej, Se dig i spegeln så ser du. Älska sig själv.
Ibland kan man det, när det gäller mig själv kan det vara ganska hyfsat spegel spegel på väggen där vem är vackrast......
Spegelns svar, ja inte e de du i allafall. Just då vill jag tappa minnet.
Sälja min själ för pengar. NEJ, jag är nöjd som det är.
Dina väl valda ord har fått mig att tänka en hel del. Om inte annat så har jag Lätta på smörgåsen, hädanefter. Det är ju det som är meningen med att läsa en dikt. Ta råd av den.
Håll humöret jämt. Eller ryt som ett lejon ibland, det gör gott.
Tack för en fin dikt. som du ser har den väckt.
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP