Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tre prickar kan fler än luffare använda sig av


Något litet om kräkmedelåldern






...ibland skulle nog
ett eller annat
kräk vilja säga

att det skiter
jag i, men
de är för

finkänsliga för att
uttrycka sig verbalt
de ger folket

en snyting istället
själv har jag
som så ofta

numera glömt att
dricka mitt kvällste...
...det är inte

lätt att bli
gammal, många går
åt i olyckor

innan de hinner
nå upp i
rätt bra ålder...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-24 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP