Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanten


när du finns för mig
när du skapar denna känsla
när du säger att jag är vacker
det är då jag balanserar på kanten




Fri vers av Nikanor
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-09-05 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikanor
Nikanor