Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stående ovationer hör till de bästa men applåder är iallafall det rimligen nästa (att rimma kan vara svårare än att älska)


Sex glatta verser om livet (18-årsgräns)




Om du blott suger kuken
härligt ståtlig och fin
skall jag styra den
strax i våta fittan in

Där går den då som tåget
fram o tillbaka likt sågen
trägen som grisen vid tråget
god och glad uti hågen

Med händerna bakifrån om brösten
står jag och styr likt kaptenen
trots vi nu är mer lika hösten
håller ännu oss på benen

Vi flämtar och stönar likt lokomotiv
det är väl ett under hur vi bär oss åt
men under pannan är det prima liv
just en sån dag när vännen ens är rusig o kåt

Orgasmer är det väl int så noga med
huvudsaken vi har det skönt o kul
roligt får man inte alltid med besked
det är ju ännu ganska så långt till jul

Precis som vi annars njuter vår tribut
rider vi tillsammans här i stormen in
till viskande glädje och dito tjut
nalkas snart tåget stationen din


(Fitta, som ju står för våtmark, är ett ursprungligt o gammalt fint ord, ej att såsom skämmas o blygas över)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 592 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-24 16:58



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja jävlar i min låda för denna dikt får du båda

ovation o applåd
2017-12-04

  lodjuret/seglare VIP
har du blott idkortet stadigt i näven
räcker ordet ditt långt här inne även
2009-02-24

  Ronny Berk
eftersom råder 18-årsgräns så ska jag bara smygkika, kan självklart inte avslöja mej genom att kommentera
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP