Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland glimmar det till t.o.m. i dokusåpornas värld :-) Den här kommentaren tål att tänkas på faktiskt....


ett litet klokord 23


"Karismatiska människor
är de som vågar visa vilka de är
- offentligt."

topmodellen Tyra Banks




Övriga genrer av Marreb
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-24 17:06



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Klokt och så sant.
2009-03-07

  Tomas Alexander
instämmer!
2009-03-04

  Michaela Dutius
Såå sant
2009-02-25

  Micael Axelsson
Dessa ord tåls verkligen att tänkas på.
2009-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Utomordentligt bra sagt!
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb