Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av historien om Pandoras ask, trädet som inte tålde att man gjorde tandpetare av


En lackerad ask av cederträ







för övrigt anser
jag att om
inte Australien och

Palestina får vara
med i Eurovisionsschlagern
så kommer jag

i protest att
ringa och rösta
på Spanien, istället

för som vanligt
Japans bidrag som
årligen helt orätt

fryser inne, det
är mitt alldeles
nyupprapade rappa nyårslöfte




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-24 17:35



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
:-D
Carl-Erik
2009-02-24

  Ronny Berk
endast ett lodjur med absolut gehör kan trilla. tralla och falla i rapptrakt ; såvida jag inte är ute och cyklar, i så fall inte första gången, eller sista...
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP