Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsaknad av humor (High Q)







Vädringsfönster är
nog bra att ha när det finns
gaser i rummet


men de släpper in
kylan, är inte roligt
alls, vindtertider




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-24 21:44



Bookmark and Share


  UllaBritta
Ta på dig ett extra täcke. Låt Gaserna i rummet, ge dig frihet, du kan glida med dom ut i rymden och uppleva något fantastiskt. Något bortom något.
För att sedan komma tillbaka till ett utvädrat rum, då är det roligt.
Tack för att du gav min fantasi en knuff.
2009-02-28

  Michaela Dutius
Nej vädringsfönster är som allting annat..eller det mesta. Både bra och dåligt
2009-02-25

  Suzy med punkterna
Som att välja mellan pest och kolera
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP