Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Love.....


Ordningsvakten och kärleken

Rökmaskinen lägger lokalen i dimma,
jag undrar hur länge mitt hjärta ska orka det här.
Vi stänger krogen först om en timme,
fantastiskt vad tiden går sakta då man är kär.




Fri vers av Owe
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-24 23:24



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Vänta inte!
In i dimman!
Carl-Erik
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Owe